Sylvia.jpg

Sylvia (37) is een speciale vrouw. Mensen die haar ontmoeten, zien gelijk dat ze vol liefde, lef en leven zit. Haar droom; oud worden met haar man Rik en haar dochter Yfke zien opgroeien. Helaas kan die droom niet uitkomen. Er zit een tumor op haar lever, en kans op genezing is er niet. Sylvia praat gemakkelijk en open over haar ziekte en de strijd. Zo was zij pas één van de gezichten van KWF Kankerbestrijding, voor de campagne ‘Geef mij tijd’. Zo’n drie jaar geleden leerde ik Sylvia kennen. Ze benaderde mij en vroeg of ik met Stipstijl iets kon betekenen voor Alpe d’HuZes. Sinds de bijzondere workshop heeft Sylvia een nieuwe hobby en stipt ze er flink op los. We hebben af en toe contact en onze berichten wisselen van het delen van onze campertips tot haar ziek zijn.

Ondanks dat Sylvia het zwaar heeft, stelt ze zich toch als doel om wéér mee te doen met Alpe d’HuZes. En ook nu steun ik haar graag, in de hoop dat er veel geld wordt opgehaald. Geld dat goed wordt besteed zodat mensen zoals Sylvia meer tijd krijgen en hun dromen kunnen laten uitkomen.

Vaas voor sylvia

Ik veil deze unieke Stipstijlvaas (hoogte 15 cm). Elke stip is met liefde handmatig beschilderd.

Je kunt tot woensdag 30 mei, 20 uur bieden. Op deze dag hoop ik 40 jaar te worden. Mijn wens, dat Sylvia ook de 40 haalt en het liefst nog véél ouder wordt.

Meer over Sylvia, haar blogs en acties kan je hier lezen.