Leer keramiek met stippatronen te beschilderen op een unieke locatie!

In Nederland en België zijn de workshops in no time volgeboekt. Er zijn veel mensen die een nieuwe hobby gevonden. En er is zelfs te spreken over een heus stipvirus. Het virus verspreid zich verder, Stipstijl gaat naar het kleurrijke 123Olé in Spanje! Daar worden deelnemers helemaal verwend en leren álles over keramiek beschilderen in hippe stippatronen. De eerste stipreis vindt in november 2018 plaatst en is volgeboekt. Hier lees je wat deelnemers te wachten staat en wanneer de tweede reis wordt verwacht.

De locatie

De kleurrijke Masia Can Portell ligt op het mooie platteland in de heuvels van Catalonië, vlakbij het bruisende Barcelona en het charmante Gerona. Op 30 km van 123olé liggen idyllische stranden aan de Costa Brava en de Pyreneeën strekken zich over de volle breedte van de horizon uit. Het hoofdgebouw van 123olé is een massieve boerderij uit 1690, met riante tuin met zwembad en vrolijke slaapaccommodaties in huis en tuin. Kortom, een heerlijke plek om te zijn!

Wie gaan er mee?

Of je nu een beginnende stipster bent of al ervaring hebt, geen punt tijdens deze Stippen in Spanje reis. Er gaan maximaal 16 personen mee en ik zorg dat iedereen persoonlijk advies krijgt.

Wat gaan we doen?

Genieten vooral! Mensen die eerder bij 123 olé zijn geweest delen geweldige ervaringen. In die fijne omgeving geef ik uitgebreide uitleg over de stiptechniek op zowel vlakke als bolle voorwerpen. Ik neem eenvoudige bordjes mee maar ook gave vazen en uitdagende theepotten. Jij mag kiezen wat je wilt maken. We stippen elke ochtend en gaan ook eens op pad om kleurinspiratie op te doen. Hoe dan ook, ik geef je ontzettend veel praktische tips en tricks, waar je thuis ook veel aan hebt.

Wanneer is de reis?

De eerste stipreis (eerste weekend van november 2018) is volgeboekt. In het voorjaar van 2019 wordt de volgende reis verwacht. Eind van het jaar is er meer informatie beschikbaar.

Andere activiteiten

Er is alle ruimte om te doen wat je wilt. Natuurlijk kan je na de lunch lekker door stippen. Maar je kunt ook kiezen om te genieten van wat de omgeving te bieden heeft. Alleen of met de andere deelnemers. Wat te denken van: gezellige Spaanse dorpjes bezoeken, rondneuzen bij rommelmarkten, genieten van mediterraanse keuken, het werk van Salvador Dalì met eigen ogen zien, zwemmen, wandelen, naar het strand, wegdromen in de riante tuin, muziek luisteren, paardrijden, het meer van Banyoles bezoeken, kletsen tot in de late uurtjes of lekker vroeg naar bed. Allemaal geen punt. Jij mag het bepalen!

Wat zijn de kosten?

De prijs voor de tot in de puntjes verzorgde exclusieve stipreis in 2019 is nu nog niet bekend. Houd rekening met ca. € 650 per persoon.

Dit krijg je

  • Tijdens de exclusieve stipreis geef ik je alle tips en tricks over stipstijlen. Vanzelfsprekend mag je alle materialen, verf en keramiek gebruiken om unieke stipkunst items te maken. Ook krijg je een toffe goody-bag mee naar huis vol met verrassingen.
  • 4/5* overnachtingen in een bijzondere accommodatie; een prachtige kleurrijke kamer, vrolijke caravan of pipowagen. Het zijn tweepersoonskamers met 2 losse bedden, eigen wc en badkamer. Wil je een kamer voor jezelf dan geldt een toeslag van € 35 per nacht. Het aantal eenpersoonskamers is beperkt.
  • Gevarieerd ontbijtbuffet vanaf de 1e dag nadat je aankomt, 4x uitgebreide lunch incl. water en sap en 3/4x viergangen diner incl. water en wijn. De maaltijden zijn om naar huis te schrijven! Veelal biologisch, uit de mediterrane keuken, indien gewenst vegetarisch.Verder kan je de hele dag onbeperkt koffie en thee drinken.
  • Alle ruimte om je tijd in te delen zoals jij dat wilt en te genieten van de prachtige locatie.

Goed om te weten

De autoreis of retourvlucht naar Girona, transfer naar 123olé en uitstapjes zijn voor eigen rekening. Je vliegt voor €70-100 van Eindhoven naar Girona. Ook betaal je aanvullende consumpties zelf. In Spanje huren we samen auto’s, zodat we flexibel zijn in uitstapjes en de kosten zo laag mogelijk houden.

Deelnemers zijn leuke creatievelingen die graag even uit Nederland zijn om inspiratie op te doen, lekker te eten, tot rust te komen en te genieten van Spanje. Voel jij je aangesproken? Hopelijk zien we elkaar dan tijdens de volgende stipreis in 2019!

Meer weten of aanmelden?

Mail Debbie van 123olé op info@123ole.nl
*4/5 nachten – dit is afhankelijk van vluchtdata, die later bekend worden.
Wil je deze workshop met anderen delen? Gebruik #stipstijl123ole