Privacy 
Jouw privacy is voor ons erg belangrijk. Wij doen ons uiterste best om jouw persoonlijke gegevens veilig te bewaren en verkopen jouw persoonlijke gegevens niet door aan derden.

Hoe wij jouw persoonsgegevens verzamelen, verwerken en gebruiken

Stipstijl verzamelt gegevens op haar website met als doel jou te informeren over diensten en producten. Dit gebeurt per mail en per post. Daarnaast kun je op onze website producten kopen. Gegevens die wij verzamelen zijn: voornaam, tussenvoegsel, achternaam, bedrijfsnaam, telefoonnummer, e-mailadres, adres, postcode en plaats. Deze gegevens zijn nodig voor de juiste verzending van je bestelling. 

Gebruik van www.stipstijl.nl website

Zoals het geval is bij de meeste andere websites, verzamelt ook de website van Stipstijl bepaalde informatie en slaat deze automatisch op door het gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een pagina van de website op de computer van de bezoeker worden geplaatst. In zo’n cookie wordt informatie opgeslagen zoals bepaalde voorkeuren van de bezoeker. Daardoor kan Stipstijl de bezoeker bij een volgend bezoek nog beter van dienst zijn. Je kunt zelf bepalen hoe er met cookies om moet worden gegaan. Hier vind je onze cookieverklaringCookies kunnen altijd van een computer worden verwijderd, ook weer via de browser.

Links

Op de website van Stipstijl zijn een aantal verwijzingen naar andere websites te vinden, zoals onze partners waar wij mee samenwerken. Stipstijl is niet verantwoordelijk voor de manier waarop die partijen persoonsgegevens verwerken. Daarvoor kun je de privacyverklaring van de betreffende organisatie lezen.

Recht van betrokkenen

Deze privacyverklaring is bedoeld om jou te informeren over welke persoonlijke gegevens Stipstijl over jou verzamelt en hoe deze worden gebruikt. Als verstrekker van je persoonsgegevens heb je het recht een klacht in te dienen over de verwerkingen van jouw persoonsgegevens bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via info@stipstijl.nl.

Als je inzicht wil hebben in jouw persoonsgegevens of toegang wil hebben tot je persoonsgegevens of jouw eerder gegeven toestemming wil intrekken, neem dan contact met ons op via info@stipstijl.nl.

De beveiliging van jouw persoonsgegevens

Om de privacy van jouw persoonsgegevens te waarborgen hanteren wij fysieke, technische en administratieve veiligheidsmaatregelen. We beperken de toegang tot jouw persoonlijke gegevens tot die werknemers die deze informatie nodig hebben om jou te voorzien van de juiste informatie. 

Dataopslag en retentie

Jouw persoonlijke gegevens worden door Stipstijl opgeslagen op eigen servers en op servers van de Cloud gebaseerde databasebeheerdiensten die Stipstijl gebruikt. Zolang wij je blijven informeren, blijven deze gegevens opgeslagen. Voor meer informatie over waar en hoe lang jouw persoonlijke gegevens worden bewaard en voor meer informatie over jouw rechten op verwijdering en portabiliteit kun je contact opnemen met Nienke van der Zwan via nienke@stipstijl.nl

Wijzigingen en updates van de privacyverklaring

Omdat onze organisatie en de wetgeving van tijd tot tijd verandert, zal ook deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wij behouden ons het recht om de verklaring op elk moment, om welke reden dan ook, zonder kennisgeving aan je, te wijzigen, met uitzondering van het plaatsen van de gewijzigde privacyverklaring op deze website. De meeste recente versie zal beschikbaar zijn op de website van Stipstijl.

Vragen, opmerkingen of klachten

Heb je vragen, opmerkingen of klachten? Neem dan contact op met:

Nienke van der Zwan
nienke@stipstijl.nl