“Hmmmm, wees gewaarschuwd! Je hebt het stipvirus zó te pakken. Het was een hele fijne workshop; leuke locatie! Nienke geeft een goede en fijne uitleg met een vleugje humor. Ze is erg behulpzaam en loopt veel rond. Alles komt goed (was het motto) en dat was ook zo.
Nienke, bedankt voor de fijne avond!”

Jilldis Mulders-Lodenstijn
Volgde de workshop bij In de oude werkplaats in Nijmegen
“Mijn vriendin vroeg me mee te gaan naar de workshop en het eerste dat ik vroeg was ‘is het wel de echte?’ En dat was het; de enige echte Stipstijl.
Alles tot in de puntjes verzorgd, een leuke locatie, Nienke’s gestippelde jurk en accessoires, de servetten. Helemaal geweldig!
Heel fijn hoe ze de groep benaderde; heldere uitleg, praktische tips en persoonlijke aandacht, ook aan mensen die er niet zo nadrukkelijk om vroegen. Ik heb er een hobby bij.”

Debbie Heijnemans
Volgde de workshop bij Creativi-teit in Berlicum​
“Onwijs leuke workshop. Dankzij de goede uitleg en vooral de gezellige sfeer ook verslaafd geraakt. Deze workshop is zeer zeker een aanrader en wat een leuk mens is Nienke.”

Jutta Vos
Volgde de workshop bij De Werkbank in Schoonhoven
“Super leuke meid vol enthousiasme. Hele leuke workshop die goed verzorgd was inclusief hapjes en drankjes. Nienke heeft mooie verhalen te vertellen en ik ben heel blij met mijn mooie schaaltje. Gauw thuis verder stippen! Ik ben helemaal hyper; mijn vrouw word gek van mij.”

Laura Thunnissen
Volgde de workshop bij Voila-Walhala in Haarlem