previous arrow
next arrow
Slider

Jij staat met stip op één!

Welkom in de wereld van stippen op keramiek. Ik (Nienke van der Zwan) inspireer je graag en leg van alles uit over stipstijlen. Dit doe ik bijvoorbeeld door het geven van workshops, via mijn boek ‘Stippen.’ en door het bieden van de benodigde stipstijlmaterialen. Alles vind je natuurlijk op deze site. Maar pas op: stippen is verslavend!

Stippen. het boek!

Het is zover. Mijn boek Stippen. ligt in de winkels door heel Nederland en België. Ben je ook nieuwsgierig waarom zoveel mensen het #stipstijlvirus hebben? Bestel het boek en krijg een gesigneerd exemplaar thuis!

Vind je stipmaterialen

Vind in mijn shop de benodigdheden voor het mooiste stipresultaat. De materialen worden speciaal ontworpen of handgeselecteerd door mijzelf en sluiten naadloos aan op de patronen in Stippen. het boek! De shop wordt de komende tijd aangevuld met meer fijne producten. Houd het dus in de gaten!

Workshops

Volg een workshop en word een stipster!

 

boek een workshop
Onwijs leuke workshop. Dankzij de goede uitleg en vooral de gezellige sfeer ook verslaafd geraakt. Deze workshop is zeer zeker een aanrader en wat een leuk mens is Nienke.

Jutta Vos

Volgde de workshop bij De Werkbank in Schoonhoven

Hmmmm, wees gewaarschuwd! Je hebt het stipvirus zó te pakken. Het was een hele fijne workshop bij In de oude werkplaats; leuke locatie! Nienke geeft een goede en fijne uitleg met een vleugje humor. Ze is erg behulpzaam en loopt veel rond. Alles komt goed (was t motto) en dat was ook zo. Nienke, bedankt voor de fijne avond!

Jilldis Mulders-Lodenstijn​

Volgde de workshop in Nijmegen​

Mijn vriendin vroeg me mee te gaan naar de workshop en het eerste dat ik vroeg was ‘is het wel de echte?’ En dat was het; de enige echte Stipstijl. Alles tot in de puntjes verzorgd, een leuke locatie, Nienke's gestippelde jurk en accessoires, de servetten. Helemaal geweldig! Heel fijn hoe ze de groep benaderde; heldere uitleg, praktische tips en persoonlijke aandacht, ook aan mensen die er niet zo nadrukkelijk om vroegen. Ik heb er een hobby bij.

Debbie Heijnemans

Volgde de workshop in Berlicum​​

Super leuke meid vol enthousiasme. Hele leuke workshop die goed verzorgd was inclusief hapjes en drankjes. Nienke heeft mooie verhalen te vertellen en ik ben heel blij met mijn mooie schaaltje. Gauw thuis verder stippen! Ik ben helemaal hyper; mijn vrouw word gek van mij.

Laura Thunnissen

Volgde de workshop bij Voila-Walhala in Haarlem

@stipstijl op instagram